top of page

Ochutnávka vína ve vinici s mistrem vinařem: Nezapomenutelný zážitek ve "Víno z Horňácka"

12. dubna jsme se s úžasnou partičkou ubytovanou ve #Stodola1885 vypravili na nezapomenutelnou ochutnávku vína do rodinného vinařství Kadubcovi v Lipově na Horňácku.


Nádherné počasí nám přálo a udělalo tohle odpoledne a večer magickými!


Přesně v 17:00 jsme dorazili do vinařství v Lipově (jen 12km od mlýna), kde nás mile přivítali nejen skvělým welcome drinkem, ale také s úsměvem, který nás provázel celým večerem. Po srdečném uvítání jsme se vydali na procházku po malebných vinicích. Pan Kadubec, mistrovský vinař, se postaral o všechny detaily a vzal s sebou batoh plný lahodných vín. Během naší pěší exkurze jsme zastavovali na místech s dechberoucími výhledy. Pan Kadubec nám s láskou představil péči o vinohrad a s radostí jsme naslouchali jeho znalostem.


Degustovali jsme nespočet vzorků vína, z každé lahve si užívali jedinečné aroma a chuť. Prostředí vinice se stalo ideálním pro sdílení příběhů a prohlubování přátelství s ostatními účastníky ochutnávky. Čekali jsme, až slunce začne klesat nad horizontem, a západ slunce nad Lipovem nám přinesl neopakovatelný zážitek.


Celý večer byl naplněn nejen lahodnými víny, ale také úžasnou atmosférou a přátelským prostředím. Ochutnávka ve vinici s mistrem vinařem se stala nezapomenutelným zážitkem, který rozhodně doporučujeme každému, kdo touží po poznání světa vína a krásného prostředí vinice na Horňácku.


Za nás je to pro rodinku nebo partičku, která si udělá výlet k nám na mlýn jeden z nejkrásnějších bodů programu a rozhodně jej doporučujeme!


Pokud byste měli zájem, při rezervaci ubytování se ozvěte a prověříme pro vás termíny a možnosti.

Prohlédněte si pár fotek:



25 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page