top of page
Obrázek autoraTomáš

Natáčení pořadu Bez Servítky u nás na mlýně: Špičková kuchařská podívaná

(celá epizoda na konci článku)


Dejv the Chef vaří na Kománkově mlýně, šéfkuchaři Marek Ort, Fero Sedlák, Jakub Biro a Robi Tatai hodnotí Dejvovo menu v pořadu Bez Servítky, Kománkův mlýn – tradiční vaření na ohni.

Tento formát, který je v České republice známý jako Prostřeno, přilákal pět vrcholových šéfkuchařů, kteří patří mezi absolutní elitu tohoto pořadu. Hlavní hvězdou byl @DejvTheChef (Dávid Géczy), který si připravil pro tuto soutěžní epizodu tříchodové menu. V rámci večera pak hostil své rivaly – Marek OrtFero SedlákJakub Biro a Robi Tatai – kteří ho následně hodnotili.


Speciální menu od Dejva

Dejv si pro tento večer připravil skutečně výjimečné tříchodové menu. Začal amuse-bouche, které kombinovalo daňčí maso, garum a žloutko, a poskytlo tak hostům rafinovaný úvod do večera. Následoval hlavní chod, kde dominoval sumec s třešněmi a fenyklem, doplněný třešňovými bublinkami, což vytvořilo harmonii chutí a osvěžující zážitek. Třetí chod byl založen na kombinaci vepřové kotlety, zeleru, jablka a mangoldu, podávaný s Rusty 11 Farmhouse Ale z pivovaru Hellstork, což skvěle doplnilo masitost a zemité tóny jídla. Celé menu pak završil dezert, který kombinoval smrk, meruňku a ricottu od Ovčích dobrot - doplněn byl tibi limonádou.


Dlouhý a náročný den plný kulinářského umění

Byl to pro všechny dlouhý a náročný den, ale výsledek stojí za to. Naše filozofie využívání lokálních produktů a tradičního vaření na ohni a grilech se dokonale snoubila s Dejvovým mistrovstvím. Každý chod, který připravil, byl důkazem jeho preciznosti a kreativity.


Okouzlující výsledek

Výsledky tohoto speciálního natáčení jsou skutečně okouzlující. Kromě nádherných záběrů našeho mlýna, které přináší autentickou atmosféru, má tato série skutečnou kulinářskou hodnotu. Každé jídlo, které bylo na natáčení připraveno, bylo mistrovským dílem, a my jsme nesmírně rádi, že jsme mohli být součástí této výjimečné události.


Rádi bychom poděkovali Dejvovi, všem soutěžícím a celému týmu, který se podílel na organizaci a natáčení. Byla to pro nás skvělá zkušenost, která nám umožnila nejen prezentovat naše místo, ale i sdílet naši lásku k lokálním surovinám a tradičnímu způsobu vaření.

Těšíme se na další podobné akce a doufáme, že se k nám opět brzy vrátíte, ať už jako soutěžící, nebo jen tak na návštěvu!


A teď už se pohodlně usaďte a podívejte se na celou epizodu 👇🏼



153 zobrazení0 komentářů

Comments


bottom of page