top of page

Pozvání k soukromé řízené degustaci ve Vinařství Těthal

Aktualizováno: 17. 9. 2023

V dnešní době je hledání skvělých vín jako dobrodružství. Ale máme pro vás tip na skvostnou zastávku, která se nachází pouhých 15 minut od našeho ubytování – Vinařství Těthal v malebné Blatnici pod Svatým Antonínkem. Toto malé vinařství vás překvapí nejen svými lahodnými bílými víny, ale také úžasnými červenými poklady a rodinnou atmosférou.

Vinař Jiří Těthal

Zde máte příležitost prožít jedinečnou atmosféru a vychutnat nezaměnitelné terroir Blatnice i osobitý rukopis vinaře.


Přijměte tedy pozvání k soukromé řízené degustaci ve Vinařství Těthal. Čeká vás nezapomenutelný zážitek přímo v atmosféře blatnické búdy, kde se historie a tradice spojují s moderním vinařským uměním.

Občerstvení

Užijte si s přáteli řízenou degustaci a posezení s občerstvením ve vinném sklepě, tzv. blatnické búdě. Kapacita je až 20 osob.

Vinice

Srdce vinařství se nachází v 300 let staré búdě (vinařská stavba se sklepem typická pro určité části Slovácka, zejména pak pro Blatnici pod Sv. Antonínkem), který se nachází v souboru sklepů Pod Starou horou, kde spolu s ostatními tvoří památkovou zónu. Tento sklep není jen místem práce, ale i zábavy, posezení, setkání s rodinou i přáteli.


Vinařství je také otevřeno rozlučkám se svobodou a firemní akcím.





Přijměte tedy pozvání k soukromé řízené degustaci ve Vinařství Těthal. Zaručujeme vám, že tato degustace bude mít nádech dobrodružství, které si budete dlouho vzpomínat!




78 zobrazení0 komentářů
bottom of page