top of page

Home office, Brainstorming nebo Teambuilding na mlýně

Homeoffice pod lípou
Lepší jak AI pozadí!

V dnešní době, kdy pracovní prostředí pro mnohé z nás znamená pohodlí domova, bychom vám rádi představili možnost spojit příjemné s užitečným.


Představte si pracovat z místa, kde se spojuje klidná příroda, inspirace a moderní vybavení.

Ano, máme pro vás nabídku, která vám umožní pracovat z útulného prostředí naší usedlosti a zrekonstruované kamenné stodoly - #Stodola1885.


Potřebujete se svým týmem (pro max. 8 os. -ultra komfortně však pro 5-6 os.) pracovat na nových projektech? Brainstormovat? Teambuilding - ovat? Strategicky plánovat? Vypadněte ze zaběhaných kolejí a nechte se inspirovat.


V našem areálu vás čeká nejen nádherná příroda, ale také klid a ticho, které jsou ideální pro soustředěnou práci. Ať už práce uvnitř stodoly nebo v prostorné zahradě, každý den budete vstupovat do prostředí, které podporuje produktivitu a kreativitu.


A co je nezbytné pro úspěšné home office? Samozřejmě rychlá a spolehlivá wifi. U nás nemusíte mít obavy z připojení, protože nabízíme vysokorychlostní připojení k internetu (50 Mbit), které vám umožní pracovat bez komplikací.


Káva v sadu u mlýnského kola
Kafíčko s výhledem

A co by to bylo bez dobré kávy? U nás si můžete vychutnat neomezeně italské espresso Portioli, která vás osvěží a nabije energií pro další pracovní úkoly. Po práci si pak můžete společně ugrilovat na grilech Big Green Egg, nebo jen tak posedět u ohně.


Skupinka lidí při večerné grilovačce na terase #Stodola1885
Grilovačka a posezení u ohně

A když potřebujete odpočinout od práce, máte na výběr hned několik možností. Můžete si jít odpočinout do našeho krásného sadu, kde se můžete na chvíli ztratit mezi stromy. Pokud preferujete procházku, pak máme pro vás okolí plné malebných cestiček a stezek, které vás zavedou k nedalekým scenériím a výhledům.


Tak neváhejte a využijte možnost pracovat z našeho útulného ubytování. A to za zvýhodněnou cenu 3.300Kč/noc za celý objekt. Platí však pouze přes týden mimo hlavní sezónu a svátky.


Pracujte přes týden v inspirativním prostředí mlýnské usedlosti uprostřed Bílých Karpat.


Náš mlýn se nachází pouhých 120km od Brna i Bratislavy, 80km od Olomouce a cca 300km od Prahy.



30 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page