top of page

Dámská rozlučka se svobodou ve #Stodola1885

Aktualizováno: 8. 1.

Rozlučka se svobodou ve #Stodola1885– ta jedinečná chvíle plná radosti a vzrušení před vstupem do nového životního dobrodružství. Chápeme, že máte vizi, jak by tato událost měla být nezapomenutelná. Proto volba našeho mlýnu naplní všechna vaše očekávání do posledního detailu.


U nás víme, že ta pravá oslava nevyžaduje stereotypní kroky. Je to den nevěsty, její chvíle, a my jsme tu, abychom vám pomohli proměnit její sny ve skutečnost. Naše malebná lokalita byla stvořena pro ty, kteří chtějí prožít rozlučku se svobodou způsobem, který bude plný radosti, smíchu a nezapomenutelných okamžiků.






U nás věříme, že láska prochází žaludkem, a to platí i tehdy, kdy drahá polovička není po nevěstině boku. Začít den u nás můžete třeba snídaní na naší kouzelné terase, kam se dostanete přímo z kuchyně skrz velký prosklený portál.



A co takhle pokračovat odpoledním piknikem v našem romantickém sadu? Nebo si dopřát degustaci vína 🍷, buď přímo u nás na mlýně, anebo v útulných vinařských búdách. A jak zakončit den lépe než u stylového ohniště plného atmosféry, anebo u grilu Big Green Egg MINIMAX, kde si můžete samy zkusit vařit.

Chceme, abyste si na rozlučku pamatovaly nejen skvělou náladu, ale také nezapomenutelné zážitky. Co třeba ranní jóga 🧘‍♂️ v našem okouzlujícím sadu, kdy slunce pomalu vychází nad horizontem?





Nebo odpoledne strávené projížďkou po malebných turistických trasách? A pokud máte chuť na dobrodružství, neodolatelná rozlučková projížďka na traktoru 🚜 jistě stojí za vyzkoušení.



Věřte, že u nás budete moci zcela pohlceně prožít tu správnou atmosféru a být obklopeny lidmi, které máte rády. Nemusíte tedy hledat dál, stačí si vybrat svůj termín:



Přijeďte a prožijte u nás rozlučku se svobodou, která vám zanechá vzpomínky na celý život. ♥







64 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page